TÜRKİYE
Giriş Tarihi : 27-04-2024 13:41

Çorlu’da diş hekimleri için bilimsel etkinlik

Başta Almanya olmak üzere Avrupalı diş hekimleri 11-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Çorlu’da düzenlenecek olan Diş Hekimleri Bilimsel Toplantısı'nda buluşacak.

Çorlu’da diş hekimleri için bilimsel etkinlik


Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Sevgi Ağız-Diş ve Çene Sağlığı Hastanesi bir ilke daha  imza atarak diş hekimlerini bilimsel etkinlikte buluşturuyor. 
Başta Almanya ve Balkan ülkeleri olmak üzere bir çok ülkeden 80’e yakın diş hekiminin kaktılması beklenen etkinlik 11-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Sevgi Ağız-Diş ve Çene Sağlığı Hastanesi Genel Müdürü Selda Tekkılıç  etkinliğe çok önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacağını belirterek başta Almanya ve Balkan ülkeleri olmak üzere yurtdışında bulunan diş hekimlerini etkinliğe davet etti.
Etkinlik hakkında bilgi almak isteyen hekimlerimizin kendisi ile telefonla veya whatshap üzerinden( +90 543 688 40 48)  iletişim burabileceklerini belirten Tekkılıç, gelecek misafirlerimizin rahat bir ortam yaşamalari için hertürlü hazırlıkların yapıldığını söyledi. 
Diş hekimliğinin son yıllarda Türkiye’de önemli adımlar attığını belirten Tekkılıç, Sevgi Ağız-Diş ve Çene Sağlığı Hastanesi, olarak bu etkinliklae sınırlı kalmayacaklarını  bu konuda çalışmalarının önümüzdeki zaman dilimlerinde de devam edeceğini belirtti. 
Avrupa’daki diş hekimleri ile irtibat halinde olmak istediklerini baelirten Sevgi Ağız-Diş ve Çene Sağlığı Hastanesi Genel Müdürü Selda Tekkılıç  “ Birlikten güç, kuvvet doğar” ifadesini kullandı. 
Öte yandan etkinliğe katılacak olan misafirler 8-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan IDEX 2024 fuarı’nı da gezme imkanları olacak.

Fotograf; Geçtiğimiz dönemde Sevgi Ağız-Diş ve Çene Sağlığı Hastanesi tarafından düzenlenen etkinlyikten çekilmiş bir kare. Katılımın bu yıl da çok olması beklenmektedir. 

AdminAdmin