‘Başarıda aile içi huzur çok önemli’

Başarılı Türk işadamı, Avrupa’nın Türk gıda devi Suntat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kadir Baklan başarısını ailesine borçlu olduğuru söyledi.

TÜRKİYE - 03-02-2020 20:28

‘Başarıda aile içi huzur çok önemli’

Rhein-Neckar Türk İşverenler Derneği geleneksel yeni yıl resepsiyonu geniş katılımla Mannheim Abendakademie’de yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan TİD Rhein-Neckar İşverenler Derneği Başkanı Dr. Kadir Kılıç resepsiyonun geleneksel hale geldiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti. Dr. Kılıç konuşmasının başında Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremden üzüntülerini dile getirdi. Dr. Kılıç, vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diledi. Konuşmasında ırkçı saldırılara da dikkat çeken Dr. Kılıç bu konuda endişelerini dile getirdi.

SAĞLIK TURİZMİNE ÖNEM VERİLMELİ

Daha sonra kürseye davet edilen Karlsruhe Başkonsolosumuz Banu Terzioğlu iki ülke arasında önemli ticari işbirliğinin bulunduğunu bunun daha da geliştirilmesi gerektiğini söyledi. Terzioğlu Türkiye ile Almanya arasında sağlık turizminin büyük önem taşıdığına dikkat  çekti ve ve sağlık turizmine ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti.

BAŞARININ KAYNAĞI HUZUR

 BAKTAT’ın başarısında büyük pay sahibi olan Avrupa’nın Türk gıda devi Suntat Yönetim Kurulu Başkan vekili Kadir Baklan başarıda aile içi huzurun önemine dikkat çekti. Başarısını ailesine borçlu olduğunu belirten Kadir Baklan iş hayatında hep desteğini yanında hissettiği eşi, kızı ve ağabeyi Mustafa Baklan'a teşekür etti. Baklan , aile olarak çalışmayı çok sevdiklerini söyledi.

 Kapanış konuşmasını TİD Onursal Başkanı Türk-Alman Eğitim Enstitüsü ve Suntat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baklan yaptı. 25 yıl önce işverenler derneğini kurmuş olmanın haklı gururunu yaşadığını dile getiren Mustafa Baklan TİD’in başarılı çalışmalarından dolayı dernek başkanı Dr. Abdulkadir Kılıç’a ve yönetimini tebrik etti.

BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

Resepsiyonun son bölümünde yılın başarılı girişimcilerine ödülleri takdim edildi. Sağlık sektöründe ödül Dr. Ertuğrul Şamiloğlu’na verildi. Dr. Şamiloğlu ödülünü Karlsruhe Başkonsolosumuz Banu Terzioğlu’dan aldı. BLG Kardeşler Şirketi sahibi ve Suntat Yönetim Kurulu Başkan vekili Kadir Baklan’a ödülü Mannheim Belediye Encümeni ve Yeşiller/Birlik 90 Fraksiyon Başkanı Melis Sekmen tarafından verildi. Genç girişimcilik ödülü  Muammer Yüksel’e ve Can Arıkboğa’ya verildi.

Resepsiyona, sağlık dünyasından diş hekimi Nug Tayfun, Malu ve ARELMED Hasta ve Yaşlı Bakım Merkezi sponsor desteğinde  bulundu.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çorlu’da diş hekimleri için bilimsel etkinlik

Çorlu’da diş hekimleri için bilimsel etkinlik

27-04-2024 - TÜRKİYE

"Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Ekonomik İyileşme" programı düzenlendi

23-11-2023 - TÜRKİYE