ALMANYA
Giriş Tarihi : 17-10-2023 23:36

Kanserli çocuklara rekor bağış

Düsseldorf  Çocuk  Kanser Kliniği’ndeki ebeveynlerin inisiyatifi için toplanan yardım 100 bin Euro sınırını aştı.

Kanserli çocuklara rekor bağış

CARAVAN SALON’nun katılımcıları on yıldır Düsseldorf  Çocuk  Kanser Kliniği’ndeki ebeveynlerin inisiyatifi için para topluyor ve bu süre zarfında yaklaşık 570.000 €  tutarında bir gelir elde etti. Bu yıl 102.000 Euro’nun üzerinde rekor bir meblağ toplanarak yüz bin sınırını aştı. 

 44  YILDIR SÜREN DESTEK            

DoldeMedien Verlag’ın katkıları ile düzenlenen etkinlikte Dolde Medien Genel Müdürü Rosina Jennissen ve Barbara Schell tarafından, ebeveyn girişimi başkanı ve derneğin kurucusu André Zappey’in oğlu Gabi Hänsel’e teslim edildi. Ebeveynlerin girişimi 44 yıldır çocuk kanser kliniğine destek veriyor ve toplanan bağışlarla çoğu çocuğun son arzusunu yerine getiriyor.

   MİNİ KARAVANLARA İLGİ               

Öte yandan bu yıl düzenlenen ve en son karavanlarının buluşma noktası olan  Caravan Salon adeta ziyaretçi rekoru kırdı. Dünyanın değişik bölgelerinden gelen ziyaretçiler yenilikleri görme imkanı buldular. Fuarda mini ve ekonomik karavanların daha çok ilgi görmesi dikkat çekti. Fuara Türkiye’den de geniş katılım oldu. Türk firmalar misafirlerin ilgi odağı oldu. 

 

Resim alti: Yardım çeki Dolde Medien genel müdürü Rosina Jennissen ve Barbara Schell tarafından, ebeveyn girişimi başkanı ve derneğin kurucusu André Zappey’in oğlu Gabi Hänsel’e teslim edildi.    

 (Foto: Messe Düsseldorf / ctillmann)    

AdminAdmin