Berlin’de bulunan Türk kurum ve kuruluşlarını aralıksız ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Berlin Başkonsolosu Okan Şanlı, bu kez de uzman dermatolog Dr. Kıvanç Semizel’i ziyaret etti.
SAĞLIK BİLİNCİ ARTIYOR
Fasanenstraße 47 adresinde yeni faaliyete geçen muayenehanede gerçekleşen ziyarette, Başkonsolos Şanlı’yı Dr. Kıvanç Semizel ve güzellik uzmanı Şebnem Türkmen kapıda çiçeklerle karşıladı. Dr. Semizel, merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, toplumda cilt bakımı ve sağlığına yönelik artan duyarlılığı memnuniyetle karşıladığını ifade etti.
Berlin Başkonsolosu Okan Şanlı ise, Berlin’de yaşayan vatandaşlara Türkçe hizmet veren bir dermatoloğun bulunmasını büyük bir memnuniyetle karşıladığını belirterek, Dr. Kıvanç Semizel ve ekibini tebrik etti. Sağlığın her branşının önemli olduğunu vurgulayan Şanlı, dermatolojinin de bu alanlardan biri olduğunu ve verilen hizmetin büyük önem taşıdığını ifade etti.
MÜZİK ZİYARETE RENK KATTI
Ziyarete Muavin Konsolos Müslime Azra İlhan da eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, aynı zamanda Berlin Klasik Türk Müziği Derneği üyesi olan Dr. Kıvanç Semizel, Şebnem Türkmen ve Talip Gözdereliler ile müzik çalışmaları hakkında da sohbet dildi.