Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 06-03-2022 06:21

30 yıllık ebe, meslektaşı kızıyla aynı hastanede görev yapıyor

Anne kız, Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde her gün anne ve bebeklerin ilk buluşma anına şahit olup, onlara yardım ediyor

30 yıllık ebe, meslektaşı kızıyla aynı hastanede görev yapıyor
Yaklaşık 30 yıllık ebe Aynur Tanır, aynı mesleği seçen ve şans eseri kendisinin görev yaptığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atanan kızıyla çalışmanın mutluluğunu yaşıyor.

Anne ve bebeklerin ilk buluşma anlarına yardım etmekten çok etkilenen ve bu nedenle ebe olmaya karar veren Aynur Tanır, tutkuyla bağlandığı mesleğini yaklaşık 30 yıldır sürdürüyor. Meslek aşkını ailesine de yansıtan ebe Tanır, tam da emeklilik günlerine hazırlanırken en büyük hayallerinden birine kavuştu.

Çocukluğu annesinin çalıştığı kadın doğum servislerinin koridorlarında geçen 22 yaşındaki Gizem Tanır, lise sıralarında tıpkı annesi gibi ebe olmaya karar verdi.
Eğitimini başarıyla tamamlayan genç ebenin ilk görev yeri ise şans eseri annesinin çalıştığı Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu.

AdminAdmin