Gurbetçiler, Balkan Ülkeleri sağlık turizmcilerinin iştahını kabartıyor

Balkan ülkeleri sağlık kurumları özellikle karayolu ile Türkiye’ye gidecek olan gurbetçilerimizin ilgisini çekmeye çalışıyor.

ALMANYA - 04-05-2024 07:53

vrupa’nın sağlık turizmi pastası Balkan ülkelerinin de iştahını kabartıyor. Balkan ülkeleri sağlık kurumları özellikle karayolu ile Türkiye’ye gidecek olan gurbetçilerimizin ilgisini çekmeye çalışıyor.  ITB Berlin Fuarına geniş kadro ile katılan GREMİ CLINC saç ekiminden diş tedavisine kadar bir çok alanda hizmet sunduklarını belirttiler. Sağlık turizminde en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirten Gremi Clinic Sorumlu Müdür yardımcısı Stiven Rada, tedavi ücretlerinin makul bir seviyede olduğunu söyledi. Sağlık turizmine büyük önem verdiklerini belirten Rada Avrupa’dan kurumlarına gösterilen ilginden memnun olduklarını belirtti. 
 

   HIRVATİSTAN “ BEN DE VARIM’                

Hırvatistan’da sağlık turizminde atağa geçen ülkeler arasında. Hırvatistan’dan katılan Naftalan’in Sağlık Hizmetleri Kalitesi ve Denetimi Direktör Yardımcısı Milica Birk çalışmaları hakkında bilgiler sundu.Birk, kozmetoloji ve kozmetik, fizik tedavi, dermatoloji ve bir çok alanda hizmet sunduklarını söyledi. Milica Birk, termal sularının da tedavilerde önemli bir etken olduğunu şifa verdiğini söyledi. 

Günün Diğer Haberleri